Ἀπολυτίκιον Κοιμήσεως Θεοτόκου Ἦχος α' Ἐν τῇ Γεννήσει τὴν παρθενίαν ἐφύλαξας, ἐν τῇ Κοιμήσει τὸν κόσμον οὐ κατέλιπες Θεοτόκε. Μετέστης πρὸς τὴν ζωήν, μήτηρ ὑπάρχουσα τῆς ζωῆς, καὶ ταῖς πρεσβείαις ταῖς σαῖς λυτρουμένη, ἐκ θανάτου τὰς ψυχὰς ἡμῶν.
ΙΕΡΟΣ ΕΝΟΡΙΑΚΟΣ ΝΑΟΣ ΚΟΙΜΗΣΕΩΣ ΘΕΟΤΟΚΟΥ ΚΑΛΛΙΜΑΣΙΑΣ ΤΗΣ ΙΕΡΑΣ ΜΗΤΡΟΠΟΛΕΩΣ ΧΙΟΥ, ΨΑΡΩΝ ΚΑΙ ΟΙΝΟΥΣΣΩΝ

Παρασκευή 11 Αυγούστου 2017

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΣΤΗΝ ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΤΗΣ 4ΗΣ ΠΑΓΚΑΛΛΙΜΑΣΙΩΤΙΚΗΣ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗΣ

Εκ μέρους όλων των φορέων και συλλόγων της Καλλιμασιάς, σας προσκαλούμε την Τετάρτη 16 Αυγούστου στις 20:00 στην αίθουσα εκδηλώσεων του πολιτιστικού κέντρου «Πρόοδος», στην κεντρική εκδήλωση της 4ης παγκαλλιμασιώτικης συνάντησης με θέμα: «Προοπτικές ανάπτυξης της Καλλιμασιάς την επόμενη δεκαετία». 
Στην εκδήλωση φορείς του χωριού μας αλλά και απλοί πολίτες θα καταθέσουν τον προβληματισμό και τις προτάσεις τους προκειμένου η Καλλιμασιά να παραμείνει ένα ζωντανό και δραστήριο χωριό παρά την κρίση που υπάρχει.

Επίσης κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης θα γίνει η βράβευση του φετινού μαθητικού διαγωνισμού φωτογραφίας «Η Καλλιμασιά μέσα από τα μάτια των παιδιών» και η έκφραση ευχαριστιών στον κ. Κολλιάρο Ιωάννη και Μελαχροινούδη Δημήτρη για την προσφορά και το πολυσχιδές έργο τους στην τοπική κοινωνία του νησιού μας και ιδιαίτερα της Καλλιμασιάς.

Η παρουσία σας θα μας τιμήσει ιδιαίτερα.

Η Γραμματεία του Συνεδρίου

Αγγελική Κωνσταντίνου,
Ευαγγελία Μελαχροινούδη
Αχιλλέας Φιστουρής

Δεν υπάρχουν σχόλια: